Category: "Organisasjoner og forum"

Baatplassen

by Båtadvokaten on October 20th, 2010
in Organisasjoner og forum

Baatplassen.no: Skandinavias største båtforum.  Din hjemmehavn på nettet; med en overflod av kunnskap og uuttømmelig med gode råd og vink om alt tenkelig og utenkelig om har med båt og båtliv å gjøre.  Anbefales på det varmeste men obs! bruk av forumet er vanedannende!

Båtskolen Poseidon

by Båtadvokaten on October 20th, 2010
in Litt av hvert, Organisasjoner og forum

Baatskolen POSEIDON har drevet med maritime kurs i Stavangerdistriktet siden 1992. Kursene arrangeres i båtforeninger, firma og lag som en lærerik og samlende aktivitet for medlemmer, kolleger og familier. Skolen er kjent for sin høye faglige standard, kombinert med den praktiske vinklingen   -   og de mange flotte praksisturene med slepebåtene POSEIDON og POSEIDON II.  Kursvirksomheten er landsdekkende via nettbaserte kurs på baatplassen.no.

Boater Ed

by Båtadvokaten on October 20th, 2010
in Organisasjoner og forum, Linker fra det store utland

Boater Ed Forums: USA-forum til både glede og nytte, mest det første.

Kongelig norsk Båtforbund (KNBF)

Kongelig Norsk Båtforbund. Med sine snart 30.000 medlemmer og lokalforeninger landet rundt er KNBF den eneste organisasjon som kan ivareta hele båtfolkets interesser.  Det er en selvfølge å være medlem -- bare sammen er vi sterke nok til å bevare båtlivet som den mest interessante og givende fritidsforlystelse -- faktisk landets femte største.

Skandinavisk Transport Portal

by Båtadvokaten on October 20th, 2010
in Organisasjoner og forum

Scandinavian Transportation Pages Forum: Alt du ikke visste at det var mulig å vite om norsk skipsfart, både nåtidens og fortidens.  Og fly, og buss og tog i tillegg.

Småbåtregisteret

by Båtadvokaten on Oktober 21st, 2010
in Organisasjoner og forum, Offentlige sider

 

Småbåtregisteret - økt trygghet for båteieren

Småbåtregisteret samler inn, samordner og systematiserer data om fritidsbåter og inneholder i dag rundt 180 000 båter fordelt på ca. 150 000 eiere.

Registeret benyttes ved identifisering av båter og båteiere i forbindelse med etterforskning av tyveri, kollisjoner, skadeverk m.v. og ved oppsporing av eiere av savnede eller forliste båter.