Category: "Litt av hvert"

Båtens Verden

by Båtadvokaten on October 21st, 2010
in Litt av hvert

Kanskje landets beste båtpublikasjon. Båtens Verdenn drives av unge spreke båtentusisaster.

Båtskolen Poseidon

by Båtadvokaten on October 20th, 2010
in Litt av hvert, Organisasjoner og forum

Baatskolen POSEIDON har drevet med maritime kurs i Stavangerdistriktet siden 1992. Kursene arrangeres i båtforeninger, firma og lag som en lærerik og samlende aktivitet for medlemmer, kolleger og familier. Skolen er kjent for sin høye faglige standard, kombinert med den praktiske vinklingen   -   og de mange flotte praksisturene med slepebåtene POSEIDON og POSEIDON II.  Kursvirksomheten er landsdekkende via nettbaserte kurs på baatplassen.no.

Boatsafe Nautical Know-How

by Båtadvokaten on October 21st, 2010
in Litt av hvert

Boatsafe Nautical Know-how: En meget interessant artikkelsamling fokusert på sikkerhet til sjøs.  Artikler om manøvrering, lanterneføring, sikkerhetsprosedyrer og mye annet.  Også en artig lanterne-simulator.  Et vell av tips og triks.

Djurgårdsvarvet

by Båtadvokaten on Oktober 20th, 2010
in Litt av hvert, Linker fra det store utland

"http://www.djurgardsvarvet.se/indexsve.htm">Djurgårdsvarvet: Om ikke Buehlers båter er spesielle nok så finner du noe for enhver smak hos Djurgårdsvarvet.  Alt fra ubåt til tidligere redningskøyte; og mye rart fra bl. a. Finland.

Fairline Owners' Club

by Båtadvokaten on October 21st, 2010
in Litt av hvert

The Fairline Owners Club was founded in 2003. Its sole purpose is to bring together owners or anyone else interested in Fairline boats. Membership is absolutely FREE. We welcome everyone from owners of humble Fairline 19s to luxurious Squadron 74 superyachts.

Fjordferger

by Båtadvokaten on October 20th, 2010
in Litt av hvert

Fjordferger: Tyskeren Wilhelm Langes har laget en formidabel og aldeles utrolig samling av  bilder og specs for omtrent alt som har eksistert av ferger i Norge; tilbake omtrent tilbake til tidenes morgen.  Har du noen gang reist med en ferge, så finner du den her!!

George Buehler Yacht Design/Diesel Ducks

by Båtadvokaten on October 20th, 2010
in Litt av hvert

George Buehler Yacht design: For alle som kan trives i saktegående modus. Bl. a. de artige "Diesel Ducks" --  båter som kan bygges i hvilket materiale som helst; fra enkel standard til million-dollar luksus.  Dette er siden for alle som mener at om du seiler fortere enn 9 knop, seiler du fra sjelen din.

Kongelig norsk Båtforbund (KNBF)

Kongelig Norsk Båtforbund. Med sine snart 30.000 medlemmer og lokalforeninger landet rundt er KNBF den eneste organisasjon som kan ivareta hele båtfolkets interesser.  Det er en selvfølge å være medlem -- bare sammen er vi sterke nok til å bevare båtlivet som den mest interessante og givende fritidsforlystelse -- faktisk landets femte største.

Skipsregisteret

by Båtadvokaten on Oktober 20th, 2010
in Litt av hvert

Skibsregistrene: Alt om registrering i Norsk Ordinært Skibsregister.  Grei søkefunksjon på kjenningssignal, fartøyets navn og eiers navn

Yachtsurvey

by Båtadvokaten on October 20th, 2010
in Litt av hvert

Yachtsurvey.com: En interessant samling artikler skrevet av en erfaren båtsakkyndig (surveyor) i Florida. Det er mye god kunnskap og innsikt samlet på disse sidene.

1 2