Category: "Offentlige sider"

Kongelig norsk Båtforbund (KNBF)

by Båtadvokaten on Oktober 20th, 2010
in Litt av hvert, Organisasjoner og forum, Offentlige sider, Båtblader på nett, Linker fra det store utland, Lov, regler og dom

Kongelig Norsk Båtforbund. Med sine snart 30.000 medlemmer og lokalforeninger landet rundt er KNBF den eneste organisasjon som kan ivareta hele båtfolkets interesser.  Det er en selvfølge å være medlem -- bare sammen er vi sterke nok til å bevare båtlivet som den mest interessante og givende fritidsforlystelse -- faktisk landets femte største.

Sjøfartsdirektoratet

by Båtadvokaten on Oktober 21st, 2010
in Offentlige sider, Lov, regler og dom

Sjøfartsdirektoratets sider finnes informasjon om viktige anliggender for eiere av fritidsbåt, bl.a. om CE-merking, båtførerbevis m.m.

Sjøveisreglene

by Båtadvokaten on Oktober 20th, 2010
in Offentlige sider, Lov, regler og dom

Sjøveisreglene: Du kjenner vel disse?  Og er fortrolig med både de alminnelige vikepliktsreglene og de særnorske reglene? Det er påbudt å ha et eksemplar ombord i alle norske dekkete fartøyer.  Du har vel Reglene om bord?

Småbåtregisteret

by Båtadvokaten on Oktober 21st, 2010
in Organisasjoner og forum, Offentlige sider

 

Småbåtregisteret - økt trygghet for båteieren

Småbåtregisteret samler inn, samordner og systematiserer data om fritidsbåter og inneholder i dag rundt 180 000 båter fordelt på ca. 150 000 eiere.

Registeret benyttes ved identifisering av båter og båteiere i forbindelse med etterforskning av tyveri, kollisjoner, skadeverk m.v. og ved oppsporing av eiere av savnede eller forliste båter.